Khamis, April 08, 2010

aku masih di sini

Posted by ct hajar at 2:02 PTG
Reactions: 

salam... huhuhuhu.. lamenye aku xedit blog ni. kadang2 rase rindu gak nk tulis something kt blog ni. tp xtau nk tulis ape. hehe..

sekarang ni, alhamdulillah... kehidupan aku makin baik. skrg semakin busy dgn lab work sebab nk kejar EPC (engineering postgrad conference) hujung sept ni. so byk benda aku kena buat utk conference tu. conference tu merupakan salah satu syarat utk aku grad master. huhu.. good luck for me.. ;) doakn aku berjaya k!..

ni nk cerita pasal last week (3 apr 10) aku drive dr bangi ke batu pahat. pergi majlis tunang salah sorg kwn aku. kira kwn baik gakla.. pergi balik hari. bertolak lebih kurang jam 9 pg dan tiba di bangi dlm 9.30 mlm. penat bukan kepalang. lagi pulak aku yg drive pergi & balik sbb naik kereta aku. xsemua boley bawak kereta aku sbb manual. so, xkesahla.. walaupn penat, puas hati tgk member hepi dgn life dia.. terasa jugak nk rasa ape yg dia lalui. menjadi tunangan org. hehe...

sepanjang perjalanan jugak, alhamdulillah xde ape yg menghalang. semuanya berjalan lancar baik majlis mahupun perjalanan kami. cuma rombongan agak lewat tiba. sebelum majlis berjalan jugak, hujan turun agak lebat jugak..tp semuanya alhamdulillah, selamat semuanya... =)

gambar2 tunang, nnt sy upload. xdapat lg soft copy. hehe...letak pic lain la ye..=)

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates