Khamis, Jun 17, 2010

mid year dah.... ho ho... (-_-)Y

Posted by ct hajar at 1:13 PTG
Reactions: 
salam....
sekejap je dh mid year dh.. begitu pantas mase berlalu. ape yg aku  dh wat thn ni?? rase cm nothing!.. empty.. aku rase 0, xde ape yg aku dpt. huhu.. hope msuk 'sparuh masa ke2' ni aku dpt ape yg aku nak...

oh ye, nk share sket ape aku wat dlm mse 2,3 mggu ni. dh lame aku xupdate blog ni. urm..... musim cuti skola ni, biase la kan.. musim org tamatkn zaman bujang. ramai gak kwn2 aku yg kawen. kwn2 skolah & jugak kwn2 kt Univ. 1st, 5/6 aritu, kak siti kawen. selamat dh kak siti. xsangka plak dia kawen gak.. kekekeh.. dh 29 dh dia tuh. alhamdulillah... kawan2 skolah plak, abby, fadhil, na aji& shided (tp aku xg la.. xrapat pon dgn dorg). aku g weddg fadhil je... jumpe la ckgu skola dlu.. ckgu Z. hehehe... maintain slim dia tuh..

lepas wedding fadhil (12/6), 13/6 aku drive ke JB dgn mak & adik aku. ade wedding cousin aku kt sana (Tmn Perling). byk gak la pglmn kt sane wpun sehari... huhu....nk tau ape? byk ooo...pahit manis, semua ckupla.. secukup rasa. kekekeh....

aku g JB dlm kul9 camtu la. sbb xnk awal sgt pon. sampai sedang2 elok waktu mkn, okla... aku pn xbreakfast time tu. so drive la dgn kelaparan.. sampai JB, keluar kt tol skudai. aku dh janji dh ngan dia nk jmpe kt mobil skudai parade. pas2, aku xtau plak kena amek simpg ke SKUDAI, UTM.. aku pn terus jela.. 1st time g JB. kire cm kambing masuk kg la.. tp ni kambing masuk bandar. haha... so, terus jela... pas2 call akak aku. dia kate memang kena amek exit SKUDAI, UTM tu.. pas2, aku pn keluarla kt tol next tu.. lps tu, igt leyla ke skudai ke.. aku pn ambik smpg ke senai. last2 benti tepi jln mntk guide pkck aku. dia pn xdpt tolong gak.. haru betulla...then, aku pusing balik & ambik tol ke KL. dptla keluar blk ke skudai. pas2 aku tggu la dia kt mobil. lame gak tggu mamat tuh..

lepas dia dh sampai, ktorg follow la akak dia guide ktorg ke Tmn Perling. sampai sane, cbrn nk carik umah pulak.. sesat la gak sikit. last2 jumpe gak umah dia... lepas tu, ape lagi.... melantakla... haha...tp aku mkn sket je.. dh msuk angin kot. lgpn kureng sket ns myk ni. ari sblum tu pn dh mkn nasik myk...nk tau ape lg pglmn aku?? tggu next la ea. xlarat plak nk taip. huhu... see u ols soon... =)

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates