Isnin, November 14, 2011

serabut plus kelam kabut!!

Posted by ct hajar at 7:53 PTG
Reactions: 
salam...
hua hua hua dan hua lagi!!...
dh lame xupdate blog..
xde cite2 yg menarik la sayang..
uhuk!!
2,3 arini serabut rase fikiran ni..
banyak plak benda nk fikir...


wiken hari tu aku pegi Kemaman teman member ambik PAC (2nd interview utk PTD).
dlm mase yg same Mr F aku pegi Korea..
uhuk2.. sedey rase kena tgglkn kekasih hati selama 5 hari.
igt mula2 xdptla contact dia selama 5 ari tu..
tp rupa2nya, dptla dgr suara dia & balas msg.. 
kire xla rindu sgt.
tp rindu jugakla...mcm kena tinggalkn suami pn ade gak..
haha....kelakar bile igt... ^.^

ok, back to the real story....
lepas dia balik from Korea tu, dia bagtau yg abang dia dh booking dewan utk 25hb februari 2012.
suprise la jugak aku....
gembira pun ade gak...
tp lama kelamaan rase cam serabot plak!!...
byk benda xprepare lg dik oiii!!....
kalau dia dh booking 25hb, maknanya belah aku 19 hb la..
a week before belah dia...
tapi yang jadi the big problem nye....
4hb & 11hb tu ade wedding gak kt kampung aku.
satu lorong lg dgn aku...
so maksudnya 3 minggu straight wedding!!
utk pengetahuan, org kg aku tu cerewet!!
parents aku xkesah...
takot org rewang la penat kan...
3 mggu bturut...
tu aku cdgkn kt mak aku tnye dlu dorg sanggup x..
if xsanggup suh org lain msk kot..
tu jela back up plan...
hai!.. kelam kabut rase...

so far...
utk preparation wedding actually masih zero lg..
tp bridal kire dh dpt dh..
cume tggl baju je aku xsetelkn lg..
sbb takut xsempat nk siapkn bj baru, so aku plan nk amek je baju yg ade kt bridal..

baju nikah plan nk tempah dlm mggu ni...
kad kahwin rasenye dlm bln depan (kalau tarikh memang confirm!)
fotographer pn xcari lg..
goodies pn xde idea lagi...
utk barang hantaran, aku xcari lagi...
harap semuanya akan berjalan lancar..
& hope dlm 3 bulan ni dptla aku nk siapkn semuanya..
amin....

~wassalam~

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates