Jumaat, Julai 02, 2010

CuP-CakeS!!...

Posted by ct hajar at 10:41 PG
Reactions: 
semalam aku tempah cupcake kt kwn aku. hehehehe... sbnrnye aku nk tempah utk b'day adik aku 10 julai ni. memandangkn 10 julai aku xdpt balik, so aku bg awal sketla. ahad ni pn parents aku nk g jmpe dia kt hostel tu.. kire ok sgtla tuh!.. tapi xkn nk temph 1 box je kn.. so aku tempahla 2 boxes utk famili aku skali. hari tu pn mse father's & mother's day xde bagi pape. so aku buatla 1 box khas utk family aku.. hehe.. cupcake design sendiri ni. thanx to rtoy & hubby... ;)

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates