Jumaat, Disember 09, 2011

Konvo suhai & ICT

Posted by ct hajar at 9:02 PTG
Reactions: 
Assalamualaikum....
19.11.2011 adik aku si suhai konvo.
dia study kt GMI je.. belakang rumah aku ni je..
so 19hb tu parents aku turun bangi & 20hb stay rumah akak aku kat presint 5 putrajaya..
sama2 jugak mak aku rindu si Aqiel tu...
mlm 19hb tu ktorg g jalan2 kat ICT.
tp my sis kate dh x bape best ICT tu..
ni 1st time aku sampai ke ICT tu..
so aku xtau ape beza ICT dlu dgn skrg wpun beza xla sampai 10 tahun..
utk masuk ICT ni, juz kena bayar parking kete je..
masuk tu kire free..tp kalau nk main permainannye, kena bayarla...
so layan la gambar2 konvo & ICT ni...
congrats for them!!
My sis & mom..


Me, my sis & her friend..

antara pict yg sempat aku snap..

Aqiel sgt kagum dgn benda alah ni,....

Sgt berat ini budak!..

My sis & her son..


next entry nk cite pasal WORLD WALKING DAY plak...
hehehe...

~wassalam~

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates