Selasa, Disember 27, 2011

Positif..-ve??

Posted by ct hajar at 8:26 PTG
Reactions: 
assalamualaikum...
hehehehehe...
ni nk cite nie..
tadi pegi buat HIV test kat klinik kesihatan Bukit Gambir..
main redah je sbnrnye..
tnye kat registration kaunter, dia kate arini pon boleh...
so, terusla wat test..

sebenarnya, aku debo giler mase nk wat test tu..
huhu..takutla tetibe +ve kan?
xke naye??
lagi satu, aku penah mimpi..
time tu aku sesak nafas coz idung tesumbat..
dlm mimpi tu aku g la check kt klinik, pastu dia kate aku +ve HIV..
GILERR????...
tp mase tu aku rase, oh..cmni ke HIV.
xla teruk sgt rasanya..
hahahaha...sengal!
dh nama pon mimpi kan...sah2la xbetol!..
tegelak bile igt..
balik pada citer asal...
mase masuk klinik sampaila jumpe doctor, sejuk je rasa tgn aku ni...
isi borang pon bedebar..huhu
then mase test tu, borakla jugak dgn doctor tu..
medical assistant actually.. (like my fiance..ahaks!)
rindu pulak kat dia...
tnyela cmne nk tau +ve or -ve?..
dia kate juz nk tau reactive or not je..
if reactive, kenala wat next test utk tau +ve or -ve...
juz saringan je sbnrnya...
then resultnye opkosla not reactive..
yahooo!!..ley kawen!...hehehehe
then, biase org seal kan borang tu..
dia xseal pon..
aku tnyela, xseal ke?
awak seal sendiri la...
hahahaha...sempoi giler!...
alhamdulillah, setel dh 1 benda..
tggl interview ni..
mintak2la sempoi mcm td. hehehehe...


actually, esok birthday my future hubby...
HAPPY BIRTHDAY MY SWEET HEART..
u are always in my heart now and forever...
hope ikatan yg akan di bina nanti berkekalan hingga ke akhir hayat.
xlupe jugak, thanks for everything that u gave me...
LOVE U sayang... mmuuuaaahhh3!!...
^_^Y weee!!!!

~wassalam~

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates