Khamis, Jun 02, 2011

JJCM...

Posted by ct hajar at 1:30 PTG
Reactions: 
hehehe.... tgk tajuk dh tau kan?.. jalan2 cari makan. sbnrnye xla tujuan tu utk cari mkn. tp saje nk try mkn kt tempt yg xpenah pergi. org kate kat bangi ni banyak tempat mkn. yeke?... xcaye, maila dtg. tgk & cube sendr makanan kat sini. ade yg superb ade yg x.. harga pn cmtu gak.. ade yg murah ade yg mahal... pape pon, come, try & taste it... baru tau cmne....
ok, yg 1st ni aku mkn kat martabak s'pore. kat seksyen 15 bangi... restoran ni pernah keluar kat JJCM tv3 tu.. dh lame dh ajak cyg aku g. 21hb aritu baru berksemptn nk g. lg 1 sebab parking kt situ agak susah sket. parking terhad. nsb baik la aritu ade parking.kalau x, kempunan lg a nk merasa.... rase dia cm martaba biase tu, cume inti daging dia kering sikit. ktorg order utk 2 org mkn. ade 2 layer... kalau 3 org kena order yg 3 layer la... ni pn ktorg dh xlarat nk mkn. memang btol2 kenyang...

martabak s'pore
kuah martabak

half of the martabak.. half lg ktorg tgh mkn. hehe
ok, kat bawah ni aku mkn kt tempat lain plak.. yg ni kat WONG SOLO kat blkg PKNS bangi.. restoran ni lbh pd mknn jawa. pecel leleh, ayam penyet...mcm2 lg. harga dia okla.. 1 set nasi tu dlm RM9.00++ (termasuk lauk, sayur, tempe + air mineral). okla..haritu aku mkn chicken wing. sebb teringin..b4 tu ade gak aku mkn kt situ, amek set nasi. akak aku amek chicken wing. sedap plak.. tu yg teringin 2.. next time aku dtg, aku order la chicken wing. sedapla chicken wing dia. sgt lembut & lain drp yg lain...tgk pn xmcm chicken wing. hehe...
chicken wing kt Wong Solo..
 










0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates