Sabtu, Mei 28, 2011

sharing IS caring...

Posted by ct hajar at 10:56 PG
Reactions: 
kan best kalau kita dpt share everything dgn somebody. nak, nak dgn org yg kita syg. tapi.... kalau kita xdapat share dgn dia, org yg kita sayang mesti kita rasa sedih kan? tu la yg aku rasa.. sedih sgt!.. :'(
kita semua harap ley share everything, suka duka, pahit manis dgn org yg kita sayang. tapi kalau kita xdapat nk share, sumbangkan telinga pn susah, cmne???...ni la yg aku wat sekarang. share dgn blog ni.. huhu... lumrah hidup, ada suka, ada duka.. xselalunya kita akan rasa happy.. sekali sekala, akan ada kisah duka & sedih dlm hidup ni. kalau kita xpernah rasa pahit, kita xkan menghargai rasa manis.. am i right?

0 comments:

Catat Ulasan

 

Life's Journey Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates